UW DATA   ONZE ZORG       

DATA RECUPERATIE VAN HARDDISK / FLASH / RAID

Referenties


“Onze ervaringen met DRS zijn tot op heden steeds positief. Hun communicatie is open en duidelijk zodat nadien geen onverwachte zaken naar boven komen. Wij maken vooral gebruik van hun expertise in het recoveren van data op hard disks van onze klanten.”
Sven Maes – zaakvoerder SMCit – www.smcit.be

“Ik heb zelf als IT verantwoordelijke van Search & Selection beroep gedaan op de diensten van DRS op een moment dat het altijd te laat is: een cruciale NAS fileserver crashte en de twee, nochthans redundante, schijven raakten beiden beschadigd. Data Repair heeft hierbij snel een analyse en herstelservice uitgevoerd. Het resultaat was een quasi volledige recovery van onze data. Een echte IT-lifesaver!”
Ben Cavens – IT-manager Search & Selection – Online HR Services – www.searchselection.com

“Wij waren zeer tevreden met de service van Data Repair & Services. Zeer snelle en efficiënte manier van werken, en tevens een vlot en aangenaam contact!”
Francis Bracke – zaakvoerder Buenovino BVBA – www.buenovino.be

“Nadat in één onze back-up systemen, obv Oracle Solaris10, 1 van de 3 schijven in faling ging hadden we geen toegang meer tot specifieke data. DRS slaagde er echter in om op basis van de beschadigde schijf een replica aan te leveren die correct werd aanvaard door de ZFS volume manager. Uiteindelijk resultaat : geen enkele byte ging verloren. Een pluim voor de prima service en het bereikte resultaat!”
Rob De Langhe – IT-manager – Twistfare Limited

“Nadat een portable niet meer opstartte, en de harde schijf belangrijke data bevatte die niet geback-upt was, zijn we op zoek gegaan naar een organisatie die ons kon helpen. Wij zijn terecht gekomen bij de firma Datarepair die ons, op zeer korte termijn (en tegen een aanvaardbare prijs) een set DVD’s kon overhandigen waarop we de verloren data terug konden vinden. Door hun professionele manier van werken en hun goede communicatie met de klant, hadden we de gegevens zeer snel terug en konden we verder aan de slag.”
Johan Declercq – Group IT Manager Pack2Pack – www.pack2pack.com

“Ik heb enkel positieve ervaringen te melden over Data Repair & Services. De persoonlijke aanpak, de snelheid, correctheid en duidelijkheid van handelen zorgen ervoor dat ik DRS zeker zal aanprijzen bij andere mensen.”
Tom Marrien – zaakvoerder Ter-Z

 

“DRS staat voor mij voor accurate, online en lokale assistentie en ondersteuning binnen zeer snelle en korte termijn! Bij ongelooflijke tegenslagen waarbij ik een sterk vermoeden had dat alles op cruciale momenten verloren was, slagen Piet en Hans er als complementair team in om dit snel recht te zetten.
Zonder DRS was ik al veel verloren! Dankzij DRS heb ik alleen nog maar gewonnen. Bedankt!”
Wendy de Clerck – zaakvoerder CBS – www.eyeforevents.be